Головна Шоу-бізнес Очі Джастіна Тімберлейка налякали його фанатів на концерті

Очі Джастіна Тімберлейка налякали його фанатів на концерті

by admin

Відео з виступу Джастіна Тімберлейка з червоними очима на концерті Forget Tomorrow World Tour стало вірусним після його арешту за керування у нетверезому стані.

На кадрах 43-річний Джастін йде сценою арени T-Mobile повз захоплених фанатів у супроводі своїх танцюристів. Потім камера фокусується на його обличчі, і важко не помітити його широко розплющені червоні очі.

Шанувальники відразу заповнили соціальні мережі коментарями про зовнішній вигляд виконавця хіта «Mirrors», а один стурбований користувач написав: «Він виглядає розбитим. Допоможіть йому». «Судячи по очах… чувак або не спав тиждень, або збирається на другий раунд», — припустив інший фанат. Третій додав: «Він виглядає не в нормі…»

Декілька інших висміяли його, сказавши, що відео «зруйнує тур», повторивши, що Тімберлейк нібито сказав молодому поліцейському, який не впізнав його під час арешту.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини