Головна Lifestyle Як захистити томати від грибка у другій половині літа: допоможе відомий аптечний засіб

Як захистити томати від грибка у другій половині літа: допоможе відомий аптечний засіб

by admin

Грибкові захворювання особливо часто вражають культури, що вирощуються в другій половині літа, і пов’язано це, як правило, з погодою.

Розповідаємо, що варто зробити, щоб захистити посадки – насамперед томати.

Для цього професіонал використовують спеціально створені для цього препарати, які ви в будь-який момент можете придбати в магазинах з товарами для саду та городу.

Але багато городників, які є прихильниками органічного землеробства, намагаються впоратися із хворобами рослин за допомогою народних засобів.

І, варто визнати, іноді їх витівка закінчується успіхом – наприклад, коли для захисту томатів від грибків використовується аптечний препарат під назвою фурацилін.

Щоб приготувати розчин для обробки, варто додати в літрову ємність, наповнену водою, одну таблетку фурациліну і розмішувати до розчинення.

Полегшити завдання можна, попередньо розтерши капсулу в порошок або використовуючи для розчинення теплу або гарячу воду.

Засіб, що вийшов, варто перелити в пульверизатор і обробити грядки з томатами. Використовують препарат із періодичністю раз на місяць.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини