Головна Рецепти Соковиті тефтелі із соусом прямо на сковорідці

Соковиті тефтелі із соусом прямо на сковорідці

by admin

Тефтелі з рисом та підливою зі сметани з томатною пастою сподобаються і дорослим, і дітям!

Це дуже простий і швидкий рецепт, швидко змішали всі інгредієнти для фаршу, зліпили тефтелі, мінімально присмажили їх на пательні і залили соусом, і за 20 хвилин можна частувати родину смачною стравою!

Деякі використовують для цього духовку, хоча такий спосіб займає більше часу.

Пропонуємо вам простіший рецепт соковитої страви прямо на пательні.

Які продукти потрібні:

  • півкіло свинячого фаршу;
  • півсклянки будь-якого рису;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 морква середнього розміру;
  • по 1 столовій ложці борошна, сметани та томатної пасти.

Як готувати:

Спочатку вам варто промити та відварити рис. Не потрібно варити до повної готовності: достатньо відварити до стану альденте.

Беремо ємність відповідного розміру, перекладаємо свинячий фарш. Додаємо терту моркву, сире яйце та рис, доводимо до однорідного стану.

На цьому ж етапі при необхідності солимо і використовуємо улюблені спеції для м’яса.

Формуємо тефтельки, паніруємо їх у невеликій кількості борошна. Розігріваємо сковорідку, додаємо рослнну олію чи масло гхі та злегка обсмажуємо з двох сторін.

Після вливаємо соус – сметану, томатну пасту та борошно. Використовуємо кришку і тушкуємо тефтелі близько 20-25 хвилин на повільному вогні.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини