Головна Здоров'я Названа ягода, яку потрібно їсти кожен день

Названа ягода, яку потрібно їсти кожен день

by admin

Ягоди мають безліч корисних властивостей, необхідних для здоров’я людини. Вони мають привабливий смак і містять велику кількість вітамінів і мінералів. Вживання ягід робить позитивний вплив на травну систему і допомагає зміцнити імунітет.

Однією з найбільш корисних ягід є малина. Вона багата клітковиною, необхідною для правильної роботи шлунково-кишкового тракту. Порція волокон, що містяться в одній склянці малини-приблизно 8 грам, що становить 32% від добової норми.

Серед корисних речовин, які включає в себе ця ягода-вітаміни С і К, а також мінерали – залізо, магній, фосфор, кальцій і цинк. Крім того, малина багата антиоксидантами, які перешкоджають розвитку багатьох хронічних захворювань і уповільнюють процес старіння.

Дієтологи рекомендують включати ягоду в щоденний раціон. Найкраще додавати малину в грецький йогурт або робити з неї смузі. Крім того, вона буде корисна в якості інгредієнта для десертів.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини