Головна Шоу-бізнес Експерт із мови тіла розповів, що відбувається між Беном Аффлеком і його колишньою дружиною

Експерт із мови тіла розповів, що відбувається між Беном Аффлеком і його колишньою дружиною

by admin

У своїй першій родині Бен Аффлек знаходить заспокоєння і розраду після проблем у шлюбі з Дженніфер Лопес.

Голлівудський актор Бен Аффлек, який вже кілька місяців не живе зі своєю дружиною Дженніфер Лопес, віддавши перевагу орендованому будинку у Брентвуді замість розкішного маєтку в Бель-Ейр і підігріваючи чутки про прийдешнє розлучення, водночас демонструє теплоту до колишньої дружини Дженніфер Гарнер. Як пише Daily Mail, йому комфортно перебувати поруч із матір’ю своїх трьох дітей, що в бесіді з таблоїдом підтвердила й експертка із мови тіла Джуді Джеймс.

Нещодавно колишнє подружжя разом з усіма своїми дітьми зібралося на вечері в Нью-Гейвені, штат Коннектикут. Пізніше вони разом відправили 18-річну Вайолет до коледжу, і на знімках папараці погляд Гарнер на Аффлека був теплим і добрим.

Пара, яка розлучилася 2015-го після 10 років шлюбу, зуміла зберегти теплі стосунки. Щоправда, свого часу Бен говорив, що якби залишився з колишньою дружиною, то спився б, чим вельми засмутив своїх шанувальників.

Зараз Гарнер закохана у свого бойфренда-бізнесмена Джона Міллера, з яким вони зустрічалися шість років, і, подейкують, збирається за нього заміж.

Проте Бен шукає зустрічі з Дженніфер. Джуді Джеймс вважає, що він таким чином ховається від проблем у своєму шлюбі з Лопес.

«Бен, схоже, «ховається» тут, притягуючись до того, що може здатися безпечною, знайомою гаванню його колишньої дружини і його дітей, поки його поточні подружні проблеми розсіюються навколо нього. Це звичайна поведінка, коли є проблеми в другому шлюбі, і перший сімейний осередок може раптово здатися зручним знайомим притулком, який, очевидно, не засуджує, і де партнер часто може більше «бути собою»», — каже експертка.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини