Головна Шоу-бізнес Як принц Вільям підтримує Кейт Міддлтон у важкий для неї період?

Як принц Вільям підтримує Кейт Міддлтон у важкий для неї період?

by admin

Цього року виповнилося 13 років від дня весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон, а знайомі вони вже понад 20 років – зустріч майбутнього подружжя відбулася під час навчання у Сент-Ендрюському університеті. Їхнє дитинство проходило в абсолютно різних умовах: Вільям народився в королівській родині, а Кейт насолоджувалася відносно звичайним дитинством у сім’ї середнього класу.

Після шокуючої заяви про своє онкологічне захворювання, зроблене на початку цього року, принцеса Уельська продовжує відновлення, і в цей непростий період вона може розраховувати на підтримку свого чоловіка, принца Вільяма.

Кейт вже зробила кілька заяв про свій діагноз і лікування, і повернулася до виконання своїх обов’язків, двічі з’явившись на публіці: спочатку на параді на честь дня народження монарха в червні, а потім — на фіналі турніру Вімблдону цього місяця. Обидва рази її зустрічали бурхливими оплесками шанувальники королівської родини.

За словами королівського кореспондента Daily Mail Ребекки Інгліш:

«Він, як ніхто інший, знав про особисті жертви, на які вона йде заради того, щоб бути з коханим чоловіком».

З огляду на нинішні проблеми зі здоров’ям Кейт, експерт додала:

«Саме тому я знаю, що зараз він зробить усе можливе, щоб бути поруч з нею та піклуватися про їхню родину. Скільки б часу це не зайняло».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини