Головна Шоу-бізнес Райан Рейнольдс влаштував скандал з коханцем Блейк Лайвлі

Райан Рейнольдс влаштував скандал з коханцем Блейк Лайвлі

by admin

Райан Рейнольдс несподівано прийшов на інтерв’ю до актора Брендона Скленара, котрий зіграв коханого Блейк Лайвлі у фільмі «Покинь, якщо кохаєш». Актор поцікавився, чи йому подобалося фліртувати з чужою жінкою.

«Не кожного дня чоловікові вдається взяти інтерв’ю у коханця своєї дружини. Це якесь божевілля», – заявив Райан в ролику, опублікованому в особистому блозі.

Х’ю Джекман також прийшов підтримати друга. Артист назвав Брендона Скленара «хлопцем, який намагається замінити Райана, як чоловіка, а його – як кращого друга».

Скленар поскаржився People, що Рейнольдс дуже швидко вигадував жарти. За словами зірки, він не встигав реагувати на іронічні висловлювання співрозмовника:

«Мій мозок працював, як равлик», – зазначив Брендон.

Актор додав, що нічого не знав про задум Райана. Для актора було божевіллям, що «зворушливий дует» Рейнольдс-Джекман взяли у нього інтерв’ю. Як з’ясувалося, у розмові брала участь і мама Райана.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини