Головна Шоу-бізнес Повернення Кейт Міддлтон до королівських обов’язків під питанням

Повернення Кейт Міддлтон до королівських обов’язків під питанням

by admin

«42-річна Кейт Міддлтон, яка завжди була в центрі уваги разом з принцом Вільямом на королівських заходах, можливо, ніколи не повернеться до своїх обов’язків», — повідомив у вівторок, 4 червня, інсайдер.

Джерело додало, що в даний час Кетрін «переоцінює те, що вона зможе взяти на себе, коли повернеться» після проходження профілактичної хіміотерапії від раку. Більше того, королівський експерт Річард Фіцуїльямс зазначив, що коли Міддлтон зможе повернутися до роботи, її діяльність залежатиме від медичних рекомендацій і графік принцеси буде дуже ретельно збалансований.

Джерело повідомило Daily Beast, що Кейт, можливо, не з’явиться публічно, як діючий член королівської родини до кінця 2024 року.

42-річна королівська особа практично не з’являлася на публіці з січня. Відомо, що тоді їй зробили планову операцію на черевній порожнині, після якої їй діагностували рак.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини