Головна Рецепти Закуска з кабачків, яку подають в ресторанах

Закуска з кабачків, яку подають в ресторанах

by admin

Страву подають у ресторанах, але рецепт перекочував у записники господарок, які люблять смачні та нехитрі закуски.

Подробиці

Плюс рецепту в тому, що на приготування йде 5 хвилин, продукти доступні кожному, особливо дбайливим дачникам, у яких на городі знайдеться місце різним культурам.

Для початку кабачки та помідори потрібно нарізати кружальцями. Деко застилають пергаментом, який злегка обробляють маслом.

Кабачки викладають в один шар. З сиру (можна використовувати плавлений сирок), часнику, кропу та майонезу готують соус, який по чайній ложці наносять на кожний кабачок.

Зверху кладуть помідорні кружечки і ставлять у духовку на 20 хвилин. Температуру обирають до 180 °C. Перед подачею прикрашають зеленню, яку вибирають на власний розсуд.

Таким чином, підготовчий процес займає 5 хвилин, решту робить духовка, залишиться лише дочекатися, поки закуска запечеться.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини