Головна Шоу-бізнес Каньє Вест встановив тотальний контроль над Бьянкою Цензорі

Каньє Вест встановив тотальний контроль над Бьянкою Цензорі

by admin

Каньє Вест не просто хоче знати про кожен крок своєї дружини, а й планує його заздалегідь. Репер ухвалює всі рішення за Бьянку Цензорі: від того, куди їй піти, до останньої деталі гардеробу.

Інсайдер In Touch Weekly стверджує, що одяг лише вершина айсберга. Дівчина нічого не може зробити, не погодивши попередньо це з чоловіком:

«Він знімає її з усіх боків, перш ніж вони вийдуть надвір. Потім він критикує її тіло до інтимних подробиць — це так принизливо! Каньє переглядає її соціальні мережі та контролює, що вона їсть та п’є. Їй навіть не можна лягати спати, доки він не дозволить», — повідомляє джерело.

Він впевнений, що робить це заради її блага. Але далеко не всі погоджуються з цим. Колишня дружина Веста, Кім Кардаш’ян, має намір втрутитися у його стосунки з Бьянкою. Вона впевнена, що дівчина буквально в полоні її колишнього чоловіка, і готова допомогти їй за першої ж нагоди.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини