Головна Рецепти Чим терміново замінити кондитерський мішок для будь-якого крему

Чим терміново замінити кондитерський мішок для будь-якого крему

by admin

Страшний сон кондитера — пізня година, а щось закінчилося для оформлення десертів. Якщо цим “щось” став кондитерський мішок, то скористайтеся перевіреним способом. Задекоруєте торт на раз-два.

Подробиці

Для того, щоб виготовити саморобний кондитерський мішок, доведеться звільнити файл від документів. Виберіть максимально щільний файл.

Розріжте його по діагоналі і, склавши, помістіть один із трикутників між двома аркушами паперу. Візьміть праску, нагрівши її максимально. Пропрасуйте діагональний фрагмент файлу крізь папір.

У вас має вийти ковпачок. Відріжте його кінчик, щоб вийшов отвір для виходу крему. Відрегулюйте потрібний діаметр, орієнтуючись на те, яку частину малюнка хочете отримати.

Щільно наповніть пакет кремом, щоб не залишилося бульбашок повітря, і починайте малювати. Такий варіант пакета одноразовий, викидайте його відразу після використання.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини