Головна Шоу-бізнес Джонні Депп і Род Стюарт зібрали понад $300 тисяч для порятунку кішок і кошенят

Джонні Депп і Род Стюарт зібрали понад $300 тисяч для порятунку кішок і кошенят

by admin

Засновниця фонду Animal Trust Селія Гаммонд уже 40 років рятує покинутих тварин. Вона організувала цілу мережу притулків для кішок і кошенят.

60-річний американський актор і музикант Джонні Депп і 79-річний британський співак Род Стюарт разом виступили на приватному благодійному заході в Лондоні, зібравши понад $300 тисяч. Ці гроші підуть на фонд Animal Trust супермоделі 1960-их років Селії Гаммонд, який займається порятунком безпритульних кішок і кошенят, повідомляє Daily Mail в ексклюзивному матеріалі.

Селія, якій зараз 81 рік, провела вечір у розкішному лондонському готелі Ned. Гості заходу послухали найкращі мелодії сера Рода, зокрема Maggi May, Forever Young і First Cut is the Deepest.

Гаммонд заснувала благодійну організацію 1986 року, щоб забезпечити догляд і притулок кішкам і кошенятам, а також гуманно скоротити популяцію собак і кішок шляхом стерилізації.

«Відданість і прихильність Селії захисту вразливих і занедбаних тварин вища за всілякі похвали. Я так радий бути частиною успіху вечора, а також додатковим бонусом — грати разом з моїм другом, сером Родом Стюартом», — заявив Депп.

За словами Стюарта, він «дуже щасливий» допомогти підвищити обізнаність і виділити кошти на життєво важливу роботу, яку благодійна організація Celia Hammond Animal Trust робить для вразливих і небажаних тварин.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини