Головна Шоу-бізнес Майлі Сайрус проігнорувала свого батька на «Греммі», але згадала нового вітчима

Майлі Сайрус проігнорувала свого батька на «Греммі», але згадала нового вітчима

by admin

Майлі Сайрус ображена на свого знаменитого батька Біллі Рея. І не згадала його у своїй подячній промові на шоу. Але подякувала акторові Домініку Перселлу, який одружений з її матір’ю.

Майлі Сайрус отримала нагороду в номінаціях «Найкраще сольне поп-виконання» і «Запис року» за свою пісню «Flowers». І виступила з подячною промовою. Але Майлі не згадала свого батька, кантрі-співака Біллі Рея. Про це пише Daily Mail.

Майлі Сайрус не згадала свого знаменитого батька у своїй подячній промові на церемонії вручення премії «Греммі 2024».

31-річна хітмейкерка стала однією з найбільших переможниць вечора, отримавши омріяні нагороди за свій хіт «Flowers», що призвело до надихаючої промови про її близьких.

Майлі в подячній промові назвала імена своїх близьких, однолітків, колег і навіть згадала свою спідню білизну, але, зокрема, залишила осторонь свого батька, 62-річного співака Біллі Рея. Її мати, Тіш, була в залі й перша привітала доньку, коли її оголосили переможницею.

Чутки про розкол у сім’ї Сайрус ходять давно, і багато фанатів думають, що річ у його розлученні з матір’ю Майлі та його швидкому шлюбі зі співачкою Файрроуз, яка на 27 років молодша за нього.

Мати співачки, Тіш Сайрус, у серпні минулого року вийшла заміж за актора Домініка Перселла, зірку серіалу «Втеча з в’язниці». Майлі була на весіллі матері, але проігнорувала весілля батька.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини