Головна Шоу-бізнес Дженніфер Лопес приїхала в будинок до Бена Аффлека

Дженніфер Лопес приїхала в будинок до Бена Аффлека

by admin

Як довго Дженніфер була у Бена в гостях, невідомо. Пара з квітня не живе разом, а віднедавна вони звели своє спілкування до мінімуму.

55-річна американська співачка й акторка Дженніфер Лопес несподівано завітала в гості до поки що чоловіка Бена Аффлека, який оселився в орендованому ним будинку в Брентвуді, попри купівлю маєтку за $20,5 млн, пише People.

Пара вже кілька місяців живе окремо і, за словами друзів, не бажає спілкуватися одне з одним навіть у ділових питаннях, провела час у холостяцькому гнізді Бена. Перед цим Допес разом із 15-річним Семюелем, сином актора, ходила в торговий центр.

Джерело таблоїду розповіло, що Джей Ло, у якої є 16-річні близнюки Макс і Еммі від колишнього чоловіка Марка Ентоні, хоче провести час із дітьми Аффлека до початку школи.

«Те, що вона не з Беном, не означає, що їй байдужі його діти. Вона завжди дбала про них. Минулого року вона витратила місяці на пошуки ідеального будинку для їхньої змішаної сім’ї. Тепер, коли вона повернулася до Лос-Анджелеса, вона хоче провести з ними час до відновлення навчання, тим паче що Вайолет, старша донька Бена, скоро поїде до коледжу», — зазначив інсайдер.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини