Головна Шоу-бізнес Анна Саліванчук знялась посеред вулиці практично без білизни

Анна Саліванчук знялась посеред вулиці практично без білизни

by admin

Українська акторка Анна Саліванчук полюбляє відверті зйомки на вулиці.

Цього разу зірка кіно влаштувала фотосесію у столиці. Одягла білий піджак на голе тіло й мереживні труси. Образ доповнила балетками та мінімалістичними прикрасами.

«Чому люди так сильно тримаються за звичне — те, що не приносить їм щастя, і бояться змін? Найчастіше, причина в страху втратити контроль над обставинами, втратити відчуття безпеки. Нерідко, в основі страху змін сильні негативні емоції, прожиті в минулому, при спробі змінити що-небудь. Серед інших причин може бути високий рівень тривожності, занижена самооцінка, перфекціонізм», — написала Анна.

Додала, що найчастіше наші страхи родом з дитинства.

«Коли дитина зіткнулася з несподіваним для неї розлученням батьків, смертю близької людини, розлукою з рідними, раптовим переїздом…А ще дуже важко буває взяти і відпустити те, у що вкладено багато інвестицій — емоцій, надій, сподівань. Адже якщо ми вклали кудись свої цінні акції, ми вправі очікувати дивідендів. Але якщо людина усвідомлює, що дивідендів не буде, вона зможе забрати свої акції і вкласти їх в більш перспективний проект. Так і з нашими очікуваннями. Однак, нове ніколи не буде вдосконаленим старим. Нове буде іншим. Не бійтесь змін — зміни завжди на краще», — впевнена жінка.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини