Головна Рецепти Які 5 помилок при приготуванні картоплі роблять молоді господині

Які 5 помилок при приготуванні картоплі роблять молоді господині

by admin

Картопля є одним із головних продуктів на нашій кухні, оскільки існує безліч смачних страв з нею.

Молоді господині починають розвивати свої кулінарні таланти саме з приготування страв з картоплі.

Подробиці

Цей продукт здається одним із найпростіших у плані приготування. Але це помилкова думка.

Які помилки зустрічаються найчастіше:

1.Чистка.

Не завжди молода господиня знає про те що, якщо картопля має ділянки зеленого відтінку, її потрібно повністю викидати.

Вживання такої картоплі є небезпечним для здоров’я.

2.Запікання.

Відомо, що це найбільш корисний спосіб приготування будь-яких страв, оскільки духова шафа дозволяє зберегти всі важливі вітаміни та мінерали.

Картопля  має бути рівномірно пропечена.

Тому досвідчені господині спочатку відправляють сиру картоплю на кілька хвилин в окріп, а після цього приступають до подальшого готування.

3.Надмірне помішування.

Під час приготування смаженої картоплі її не можна “тривожити” зайвий раз. Через постійне помішування картопля просто розвалиться, втративши свою апетитну скоринку.

З цієї ж причини картоплю не варто солити раніше.

4.У якій воді варити картоплю.

Не можна відправляти коренеплід у каструлю із гарячою водою. Через цю помилку картопля розварюється, залишаючись у середині сируватою.

Тому потрібно заливати її холодною водою.

5.Сіль.

Якщо ви вибираєте варіння, то з сіллю варто бути обережніше. Якщо додати її не вчасно, можна зіпсувати гарнір.

Найкраще додавати сіль у середині приготування, після того, як картопля проварилась не менше 7-8 хвилин.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини