Головна Lifestyle Без парфумів: б’юті-звички, що покращують природний запах тіла

Без парфумів: б’юті-звички, що покращують природний запах тіла

by admin

Хоч дезодоранти і увійшли до нашої повсякденної б’юті-рутини і відмовлятися від них немає сенсу, проте ви можете знизити частоту застосування цього засобу.

Жодних антибактеріальних продуктів на постійній основі

Звичайно, раз на кілька місяців ви можете розбавити свою б’юті-рутину антибактеріальним милом або іншим продуктом, що очищає. І все ж таки засоби з активним антибактеріальним ефектом не йдуть на користь організму. Обробка області пахв подібними агресивними засобами призводить до того, що ви позбавляєтеся взагалі всіх бактерій, у тому числі і корисних. В результаті природний запах тіла починає змінюватися і не завжди на краще.

Продукти з натуральними добавками

Натуральні засоби для чищення з оліями в складі — прекрасна заміна звичайним гелям. Не всі олії та масла однаково корисні, будьте обережні з кокосовим, тому що воно комедогенне. Але що більше натуральних компонентів у складі продукту, то краще для вашого мікробіома. Крім м’якого очищення, ви отримуєте додаткову ароматизацію на кілька годин, в цьому випадку можна обійтися простим кристальним дезодорантом.

Ефірні олії

Окремо варто згадати ефірні олії, які можна легко додати у повсякденну рутину. Дивіться, щоб олія не викликала негативну реакцію шкіри. Вибирайте цитрусові чи квіткові олії, які можна додати у воду та приймати ванну пару разів на тиждень. Таким чином ви відкриваєте пори та проводите невелику детоксикацію.

Вода з ранку

Як мінімум одна склянка води, але ви повинні її подужати з ранку. Ви не тільки запустите обмін речовин, але й допоможете організму підтримати оптимальну температуру тіла, але за умови, що ви випиватимете по склянці раз на три години протягом усього дня.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини