Головна Рецепти Як запекти морську рибу, щоб була удвічі смачніша

Як запекти морську рибу, щоб була удвічі смачніша

by admin

Якщо ви хочете корисну та смачну запечену морську рибу, то приготуйте  її без додавання відра спеціальних спецій. Часто вони перебивають смак риби, а це не варто робити.

Подробиці

Спробуйте запекти нежирне філе тілапії. Для цього треба розморозити рибу перед самим приготуванням. Заправити сіллю, бажано морською, та лимонним перцем. Інші прянощі не додавайте.

Особливо ніжний смак будь-якій морській рибі дасть вершкове масло. Ним потрібно змастити зверху філе перед запіканням. Якщо масло тверде у вас, то натріть його і присипте просто рибу стружкою.

Тілапію достатньо запікати протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавайте з улюбленим гарніром та овочами. Смачно й корисно, при цьому швидко та просто.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини