Головна Рецепти Як приготувати домашній квас на чорному хлібі

Як приготувати домашній квас на чорному хлібі

by admin

Домашній квас приготувати зовсім просто. Технологія не потребує особливих вмінь, тож рецепт доступний всім бажаючим.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • вода — 2 л;
  • чорний хліб — 250 г;
  • дріжджі — 5 г;
  • цукор — 100 г.

Як приготувати

Невеликі скибки хліба підсушіть в духовці. Температура повинна бути приблизно 160 градусів.

Викладіть сухарі в ємність та залийте водою. Залиште настоюватися протягом 10 годин.

Наступними інгредієнтами будуть цукор та дріжджі. після їх закладання квас має настоюватися ще 12 годин.

Готовий напій треба процідити та розлити в пляшки. Поставте в холодильник. Коли охолоне, можна насолоджуватися смачним напоєм.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини