Головна Рецепти Він завжди дивує гостей! Ніхто не розуміє як я готую цей неймовірний десерт! А все дуже просто!

Він завжди дивує гостей! Ніхто не розуміє як я готую цей неймовірний десерт! А все дуже просто!

by admin

Сьогодні розповім Вам, як приготувати красивий і смачний рулет. Бісквіт виходить незвичайний. Дуже раджу спробувати!

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Яйця 10 шт.
  • Цукрова пудра 300 г
  • Сіль дрібка
  • Молоко 100 мл.
  • Олія без запаху 3 ст. л.
  • Борошно 160 г
  • Какао 40 г
  • Ванілін за смаком

Крем сирний:

  • Сир 150 г або вершковий сир
  • Вершки 33%  140 мл.
  • Цукор за смаком (я додала 5 ч. л.)

Приготування:

Білки відокремлюю від жовтків.

У жовтки додаю 5 ст. л. цукрової пудри. Також додаю дрібку солі, перетираю все до однорідності. Потім вливаю молоко та рослинну олію. Добре все перемішую і просіюю все борошно. Роблю однорідне тісто, без грудочок.

У білки спочатку додаю кілька ст. л. цукрової пудри і починаю збивати міксером на середніх обертах, поступово буду збільшувати швидкість. У процесі збивання білків, поступово всипаю всю пудру. Білки потрібно збивати в стійку щільну піну.

Отримане тісто ділю на дві рівні частини. В одну частину просіюю какао, добре все перемішую до однорідності. Тоді у дві миски додаю збиті білки. Акуратно все перемішую, щоб не порушити легкість тіста.

Прямокутну форму з бортиками я застеляю папером для випічки і тепер вливаю світле тісто. Розподіляю його рівним шаром і акуратно вливаю зверху шоколадне тісто.

Тепер ложкою проводжу смуги торкаючись дна форми, спочатку поперек, потім уздовж форми. Ставлю форму з тістом у добре розігріту духовку до 175 градусів і випікаю близько 30-35 хвилин.

Перші 25 хвилин духовку не відчиняю, інакше бісквіт може опасти. Потім можна перевірити готовність дерев’яною паличкою або зубочисткою в центі форми. Якщо тісто не налипло, бісквіт готовий. Якщо тісто налипло, випікаю ще 5 хвилин і знову перевіряю. Бісквіт не потрібно пересушувати в духовці. Щойно паличка суха й чиста, можна діставати.

Бісквіт одразу накриваю папером для випічки, і перевертаю. Одразу згортаю бісквіт в рулет і залишаю остигати.

Крем сирний:

У мене сир зернистий, я його пробиваю блендером і додаю цукор. Потім додаю охолоджені вершки і збиваю все до загустіння. Крем дуже швидко густіє. Тепер розгортаю акуратно рулет, змащую всередині кремом, загортаю назад і прибраю його в холодильник на 10-12 годин.

Щоб бісквіт не висихав у холодильнику, його краще загорнути в папір. Після того як мине час, рулет можна нарізати на порції та подати до столу.

Це дуже смачний рулет, бісквіт сам по собі незвичайний, дуже вологий і оксамитовий. Запевняю, ви здивуєте своїх гостей!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини