Головна Рецепти Ідеальний рецепт сирників на сніданок: 5 хвилин і все готово! Виходять завжди

Ідеальний рецепт сирників на сніданок: 5 хвилин і все готово! Виходять завжди

by admin

Всім привіт. Сьогодні готую сирники. Покажу свій улюблений перевірений рецепт, за яким завжди виходять ідеальні, смачні та рум’яні сирники.

Вони добре тримають форму, але дуже ніжні. Такі сирники із сиру добре підходять для сніданку, готуються дуже швидко та легко. Пішли готувати.

Інгредієнти:

  • сир – 500 грам
  • 1 яйце
  • дрібка солі
  • цукор – 1-2 ст.л.
  • борошно або манка – 2-3 ст.л.
  • ванільний цукор – за бажанням

Приготування:

Беремо 500 г сиру. Я зазвичай беру 5% жирності, він сухий. Якщо у вас жирний і вологий сир, краще віджати його від зайвої рідини. Вбиваємо 1 яйце, додаємо щіпку солі, одну або дві столові ложки цукру і 2 або 3 столові ложки борошна або манки.

Якщо готуєте сирники з манкою, дайте тісту постояти 10-15 хвилин, щоб манка набрякла. За бажанням додаємо ванільний цукор. Буде тільки смачніше. І добре перемішуємо до однорідної консистенції.

Ліпимо сирники, формуємо кульки, потім сплющуємо і викладаємо на тарілку з борошном. Після чого обвалюємо в борошні з двох сторін і робимо рівні краї, щоб сирники вийшли рівними та високими.

Надати потрібну форму можна зробити за допомогою склянки.

Коли все готово, можна приступати до обсмажування сирників. На сковороду наливаємо олію, добре розігріваємо і викладаємо всі сирники, смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум’яного, золотистого кольору. За часом це займає по 1,5 хвилини з кожного боку.

Сирники добре тримають форму і без проблем перевертаються. Кришкою сковороду накривати не потрібно, вони й так добре просмажуються.

Такі сирники я люблю робити одразу багато, заморожую і потім коли потрібно дістаю з морозильної камери і відразу кладу на сковорідку. Дуже зручно та швидко до сніданку.

Ось такий простий рецепт приготування займає не більше 5 хвилин. Готую завжди лише за цим рецептом і сирники виходять ідеальними.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини