Головна Рецепти Два секрети соковитих курячих котлет: що зробити з філе

Два секрети соковитих курячих котлет: що зробити з філе

by admin

Легкі курячі котлети полюбляють всі.

Ця страва є одним із найсмачніших джерел білка та корисних компонентів.

Крім того, курячі котлети ідеально поєднуються майже з будь-яким гарніром.

Подробиці

При цьому смак котлет можна значно покращити. Страва стане більш соковитою і м’якою, якщо дотримуватися двох простих правил.

Нарізка курячого філе

Щоб котлети вийшли соковитими, філе потрібно саме нарізати, а не подрібнити м’ясорубкою або блендером.

Тому для попередньої обробки м’яса потрібно використовувати кухонний ніж.


В принципі, користуватися можна і м’ясорубкою. Однак перед використанням пристрою потрібно, щоб ножі в ній були досить гострі.

А ось від використання блендера варто відмовитись у будь-якому випадку. Якщо подрібнити в ньому філе, то вийде тонкий фарш, з якого практично неможливо зробити м’яку страву.

Відбивання фаршу

Подрібнене філе потрібно кілька разів сильно кинути на стіл із висоти близько 30 сантиметрів.

Саме ця процедура дозволить м’ясу «насититися» киснем і стати м’якшим.

Бажано, щоб відбите філе полежало в холодильнику близько півгодини.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини