Головна Lifestyle Як за допомогою чистотілу позбутися саду від попелиці

Як за допомогою чистотілу позбутися саду від попелиці

by admin

Попелиця – це шкідник, який швидко знищує посадки на ділянці. Досить ефективно у боротьбі з цими комахами працюють хімічні препарати. Однак не кожен садівник ризикне застосовувати такі речовини, щоб не нашкодити рослинам. Допоможе у вирішенні проблеми чистотіл. Ця рослина знайома будь-якому дачнику. Розчин на основі цього бур’яну швидко позбавить попелиці. Однак важливо брати ті кущики чистотілу, які цвітуть. Готується засіб досить легко.

Як зробити розчин для обприскування плодових або ягідних культур

Місткість треба заповнити сировиною на 1/3, а потім залити 10 літрами гарячої води. Засіб повинен настоюватися 2 дні під кришкою. Перед використанням розчин розбавити водою у співвідношенні 1 до 1.

Як зробити розчин для обробки дерев та чагарників

У цьому випадку знадобиться аналогічна кількість подрібненого чистотілу. Залити його треба 5 літрами гарячої води. Розчин повинен настоюватися кілька днів. Перед процедурою треба змішати з водою в пропорції 1 до 1.

Як зробити засіб для поливу рослин

500 г подрібненого чистотілу слід залити 10 літрами води і прокип’ятити близько півгодини. Суміш має настоюватися 3-4 години. Потім рідину змішуємо із чистою водою 1 до 2 і можна переходити до поливу.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини