Головна Lifestyle Три варіанти використання кабачкового бадилля на дачі

Три варіанти використання кабачкового бадилля на дачі

by admin

У дачників рідко щось пропадає просто так. Вони завжди намагаються все використати з користю для майбутніх посадок та ґрунту. Наприкінці літа та восени на грядках збирається врожай, після якого залишається досить багато бадилля. Особливо після кабачків. І його також можна використати з користю.

Варіанти використання

Найперше кабачкове бадилля можна використати як матеріал для мульчування. Можна використовувати лише те листя та стебла, які 100% здорові та не мають ознак грибкового ураження. Тільки пам’ятайте, що місце з кабачковим мульчуванням не підходить в наступному році для вирощування гарбузових культур.

Кабачкове бадилля можна використовувати для компосту. щоб воно швидше почало перегнивати, треба полити сечовиною. Подрібніть бадилля, щоб процес був ефективнішим.

Бадиллям від кабачків можна утеплювати грядки. Розкладіть його на дно, обробіть добривом «Байкал» та рясно полийте водою. Головне, щоб бадилля було здоровим. А можна піти іншим шляхом. Просто спалити все та розкидати попіл на грядки.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини