Головна Lifestyle Що посадити на городі до 15 вересня: ці 3 скоростиглі культури можна продовжувати сіяти на грядці

Що посадити на городі до 15 вересня: ці 3 скоростиглі культури можна продовжувати сіяти на грядці

by admin

Для багатьох городників дачний сезон не закінчується із початком осені. Вони примудряються висаджувати на грядках, що звільнилися після збирання врожаю, корисну зелень і овочі.

Подробиці

У вересні можна вдало посіяти скоростиглі салатні культури та овочі, які встигнуть вирости до початку холодів.

Горох

Горох можна продовжувати висаджувати у першій половині вересня. Молоденькі паростки цієї культури відрізняються неймовірно ніжним смаком і містять багато вітамінів.

Горох стане чудовою альтернативою листовому салату. Його висаджують, заглиблюючи насіння на 2 см.

Редиска

Морозостійкий коренеплід можна посіяти на початку осені, якщо зробити вибір на користь скоростиглих сортів, що дозрівають за 20 днів.

При сівбі насіння заглиблюйте на 2-3 см.

Листова гірчиця

Пряний однорічник надасть вашим осіннім салатам неповторного смаку. Культуру висівають до 20 вересня за умови відсутності сильних заморозків.

Рослина здатна прорости навіть за мінусової температури, а прискорити процес можна, проростивши гірчицю в теплому місці.

Сходи чудово ростуть при плюс 10 градусів.Ттому вереснева погода для гірчиці вважається комфортною. Урожай зелені можна збирати через 12-14 днів після появи паростків.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини