Головна Lifestyle Бабусина порада, як прогнати міль назавжди

Бабусина порада, як прогнати міль назавжди

by admin

Бабуся боролася з міллю не часто, бо її спосіб діяв тривало. Тому варто поділитися з ним, адже міль є непроханим і нахабним гостей у багатьох.

Подробиці

Цей спосіб легкий та ефективний, а головне — натуральний. Звичайна рослина — лаванда — допоможе на всі 100% позбутися молі.

Якщо людей лаванда заспокоює, то міль — дратує. Яскраво виражений, різкий аромат лаванди створює некомфортні умови для існування комахи-паразита. Вона просто залишає звичне місце у вашій шафі і перелітає кудись або гине.

Для того, щоб лаванда діяла швидко, потрібно її помістити у мініподушечку з тканини і залишити у закритій шафі для концентрації запаху. При цьому рослина має бути сухою, щоб після молі не завелася цвіль — грибок.

Якщо у вас нема під рукою сухого пучка лаванди, то придбайте лавандову олію — вона є в аптеках та магазинах із натуральною косметикою. Лавандова олія дає профілактичний результат не лише для молі, а й комах та клопів.

Просто вмочіть ватні диски у лавандову олію та залиште їх на полиці шафи або приклейте скотчем до стінки чи дверей. Крім боротьби з міллю, ви отримаєте у додаток готовий ароматизатор кімнати. Головне, щоб вам подобалася лаванда і не було на неї алергії.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини