Головна Курйози Дівчина зробила свою собачку модницею, але не всім підписникам це сподобалося

Дівчина зробила свою собачку модницею, але не всім підписникам це сподобалося

by admin

Господиня показала на відео, як її собака виглядає з накладними нігтями на лапах. Але аудиторія відверто розкололася між тим, щоб потонути в океані мілоти і швидше дзвонити в суспільство захисту тварин. Тому як ходити з такими кігтями явно незручно.

Користувачка тіктока займається дизайном накладних нігтів і веде про це блог. Дівчина має чихуахуа на прізвисько Коко, якій блогерка теж прикрасила кігтики. В одному з роликів тіктокерка показала, як на лапках вихованця сидять накладні нігті, розписані в авторському стилі.

Манікюрниця покрила накладки маленькими емблемами Dolce & Gabbana, а потім, як може здатися, приклеїла їх на кігті собачки.

Ідея начепити на чихуахуа нігтики припала до душі далеко не всім коментаторам.

  • “Це все, звичайно, дуже мило і весело, але не треба надовго залишати накладки на лапах вихованця. Кігті собак не мають бути такими довгими”.
  • “Будь ласка, тільки не кажи, що твій пес реально ходить з такими нігтями. З довгими кігтями йому буде боляче пересуватися”.

Але більшості аудиторії сподобалася креативність блогерки.

  • “Яка принадність! Хочу замовити такі ж для собачки моїх друзів”.
  • “Ох, це найкраще, що я тут бачила”.

Судячи з одного з останніх відео, bellamourbeauty зробила для Коко вже кілька наборів кігтиків. Втім дівчина зазначає, що накладає собаці нігті тільки для роликів.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини