Головна Шоу-бізнес Кароліна Ашіон з’явилася на прем’єрі фільму «Будинок «Слово». Нескінченний роман» (фоторепортаж)

Кароліна Ашіон з’явилася на прем’єрі фільму «Будинок «Слово». Нескінченний роман» (фоторепортаж)

by admin

У фільмі про українське «розстріляне відродження» оповідають про письменників в Україні 1927 року, які були змушені працювати на радянську систему.

У столиці презентували драматичний фільм про письменників, які стали жертвами репресій під назвою «Будинок «Слово». Нескінченний роман». Художній фільм, знятий українським режисером Тарасом Томенком, було презентовано вчора, 8 травня, в Національному центрі «Український дім». Фокус побував на події.

Про що український фільм «Будинок «Слово». Нескінченний роман» 2024
Стрічка «Будинок «Слово». Нескінченний роман» розповідає драматичну історію українських письменників епохи «розстріляного відродження», які, попри амбіції, були змушені працювати в системі радянського союзу. Їх усіх зібрали під дахом одного будинку в Харкові, який отримав назву «Слово», де змусили працювати так, як їм скажуть. Фільм створено на основі реальних подій. Події розгортаються в 1927 році.

Кожен із письменників стає частиною експерименту, який має на меті створити модель контрольованих письменників, що оспівуватимуть культ Сталіна. Однак днями в будинок поселяють невідомого молодого письменника Володимира Акімова, якого ніхто не знає. Після цього в будинку «Слово» починають розгортатися дивні події, про що досі мовчать його стіни.

Першими фільм прийшли оцінити українські медійні особистості, актори і політики, серед яких Володимир Ничипорук, Ірина Данилевська, Кароліна Ашіон, Мирослава Мандзюк, Дмитро Разумков і багато інших.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини