Головна Рецепти Як приготувати коричневу підливу, як у їдальні: кухар розкрив секрет

Як приготувати коричневу підливу, як у їдальні: кухар розкрив секрет

by admin

Котлети чи гуляш краще подавати з підливою. Це зробить страву в рази смачнішою.

Багато хто пам’ятає про те, що раніше в їдальнях завжди подавали котлети з неймовірно смачною коричневою підливою, яка справді смакувала. Вона чудово поєднувалася з різними гарнірами.

Подробиці

Приготувати аналогічну підливу легко вдома.

Для початку на сковороді потрібно розтопити 50-60 г вершкового масла.

Після цього слід додати борошно, буде достатньо грамів 60. Цікавий колір виходить завдяки змішуванню інгредієнтів.

Досвідчені кулінари радять перед додаванням борошна зняти сковороду з вогню, а компоненти перемішувати вінчиком, щоб уникнути грудочок.

Після цього сковороду знову можна повернути на вогонь і додати в посуд теплий яловичий бульйон, або кип’ячену воду (500 мл). Потім додати спеції, довести суміш до кипіння.

Вогонь потрібно зробити мінімальним і готувати підливу доти, доки вона не стане густою.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини