Головна Шоу-бізнес Дочка важкохворого Брюса Вілліса розкрила таємницю про свою родину

Дочка важкохворого Брюса Вілліса розкрила таємницю про свою родину

by admin

Румер Вілліс минулого року народила дочку від бойфренда, Дерека Річарда Томаса. Дівчинку назвали Луеттою. В особистому блозі дочка знаменитого актора, у якого раніше виявили тяжке захворювання — лобово-скроневу деменцію, почала показувати, як проходять її материнські будні. Однак не всі публікації Румер припали до душі фоловерам. Багато хто засудив дівчину за фотографію, на якій вона годує дитину грудьми.

Дочка зірки не давала жодних коментарів з цього приводу. І нарешті вирішила висловитись. Румер здивувала негативну реакцію користувачів Мережі. Вілліс не думала, що її фотографія розсердить підписників.

«Я ніколи не росла у будинку, де було соромно ходити оголеним. Я не думала, що публікую такі шалені речі», — поділилася вона в інтерв’ю People.

Румер закликала аудиторію шанобливо ставитись до матерів. На її думку, у годуванні грудьми немає нічого поганого, адже це природний процес. Як зізналася Вілліс, їй некомфортно замикатися в маленькій кабінці з дочкою, щоб сховатися від оточуючих.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини