Головна Шоу-бізнес Хто він, бойфренд доньки президента України Олександри Зеленської. Перша леді розповіла подробиці

Хто він, бойфренд доньки президента України Олександри Зеленської. Перша леді розповіла подробиці

by admin

Олена Зеленська не вдається в подробиці особистого життя своїх дітей, однак усе ж вона привідкрила завісу стосунків їхньої спільної з Володимиром доньки Олександри.

Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена вперше розповіла подробиці особистого життя їх 19-річної доньки Олександри. Про молодого бойфренда доньки Олена Зеленська розповіла в інтерв’ю журналісту Пірсу Моргану.

Як з’ясувалося, обранець 19-річної Олександри родом з міста Маріуполь, яке стало одним із багатьох міст, які постраждали від обстрілів російської армії. На початку повномасштабної війни хлопець разом зі своїми батьками опинилися в епіцентрі бойових дій, які точилися на околицях Маріуполя.

Як розповіла Олена Зеленська, родина пережила неабиякі жахи, вони вимушені були ховатися у підвалах, ховалися від обстрілів і покидали місто під вибухи. Крім цього, вони стали свідками вбивства їхніх сусідів. Вони бачили, як окупанти вбили людей з якими вони прожили поруч чималий час.

У подробиці Олена Зеленська звісно вдаватися не захотіла. Вона не уточнила ні імені, ні вік молодика, а також те, чим він займається. Однак Олена Зеленська розповіла, що донька Олександра та її обранець разом побували на прем’єрі документального фільму «20 днів у Маріуполі», який нещодавно отримав винагороду у номінації «Найкращий документальний фільм» премії BAFTA.

Олена Зеленська зізналася, що і доньці, і її хлопцю було складно дивитися цю стрічку, адже хлопець став свідком тих подій, які і так травмували його. Зі слів Олени, донька Олександра зізналася, що на показі вона і її хлопець не змогли стримати сліз від побаченого на екрані, як і більшість людей, які прийшли на прем’єру.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини