Головна Рецепти Як тушкувати котлети після смаження

Як тушкувати котлети після смаження

by admin

Якщо ви не впевнені в готовності котлет після смаження на сковороді, краще їх додатково протушити.

Особливо це стосується свинини, яловичини, індички або змішаного фаршу.

Подробиці

Під час тушкування важливо не перестаратися з водою, щоб не перетворювати красиві котлети на щось варене і мало апетитне.

Котлети стануть ще смачнішими та соковитішими, якщо поставити їх не просто у воду, а приготувати соус.

Обсмажте цибулю та моркву в окремій сковороді. Посоліть, поперчіть овочі і додайте ложку томатної пасти.

Пікантний смак додасть лаврове листя. Доведіть підливу до кипіння і викладіть до котлет.

У підливі тушкуйте котлети не більше 10 хвилин, а потім залиште страву під кришкою ще 5 хвилин. Котлети за цей час наситяться ароматом спецій. Подавайте їх гарячими.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини