Головна Здоров'я Вчені знайшли причину, чому деякі люди постійно відчувають голод

Вчені знайшли причину, чому деякі люди постійно відчувають голод

by admin

Дослідження показують, що метаболічна різниця, яка знижує рівень цукру в крові через кілька годин після їжі, робить деяких людей більш голодними, ніж інші.

Вчені виявили, що” голодні “зазвичай з’їдають на 312 калорій в день і чекають на півгодини менше між прийомами їжі, ніж” ситі”, що призводить до збільшення ваги. Це означає, що деякі люди весь час відчувають голод і щосили намагаються схуднути.

У дослідженні, проведеному університетами, у тому числі Королівським коледжем Лондона, відстежувався рівень цукру в крові, толерантність до глюкози, сон, активність і відчуття голоду.

В іншому дослідженні вивчалися піки цукру в крові приблизно через дві години після їжі, але вчені виявили, що деякі спостерігають провали між двома і чотирма годинами пізніше.

Люди, які їли одну і ту ж їжу, мали значні відмінності в рівні цукру в крові, без будь-яких інших кореляцій у даних, хоча у чоловіків спостерігалися більш сильні падіння, ніж у жінок.

Вчені прийшли до висновку, що поєднання вашого унікального метаболізму, вибору їжі і рівня активності визначає, чи будете ви переїдати. Професор Ана Вальдес з Ноттінгемського університету сказала: “Кілька сотень додаткових калорій щодня означає збільшення ваги на кілька кілограм на рік”.

Джерело useti.org.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини