Головна Здоров'я Що розповість про характер людини форма її обличчя

Що розповість про характер людини форма її обличчя

by admin

Фахівці, які вивчають фізіогноміку, вважають, що обличчя може видати навіть приховані якості людини.

Розглянемо основні форми осіб і риси характеру, які мають їх власники.

Довгасте прямокутне обличчя.

Якщо у людини лоб і підборіддя майже однієї ширини, то за характером він найімовірніше лідер. Володарям такої форми обличчя як правило притаманний практичний розум, професіоналізм і хваткість на роботі. Такі люди вимогливі до себе і до оточуючих. Крім того, у таких людей виходить щось організовувати. Зрозуміло, що такі люди найчастіше бувають кар’єристами.

Трикутне обличчя.

Це коли у людини високий і широкий лоб, позначені вилиці, тонке перенісся і акуратні ніздрі, гостре підборіддя. За характером такі особи хитрі і виверткі, егоїстичні. Фізіогномісти вважають, що часто люди з такими обличчями дуже холодні, їх не можна назвати відкритою книгою. Їм легко вдається маніпулювати людьми, якщо вони цього хочуть. Найчастіше люди з трикутною формою обличчя дуже розумні.

Квадратне обличчя.

Вважається, що власники квадратного обличчя трохи повільні. Але разом з тим наполегливості і впертості їм не позичати. Це дозволяє їм домагатися свого. Серед людей з квадратним обличчям багато холериків, часто їх запальність і прямолінійність розцінюється як грубість.

Кругле обличчя.

Володарі круглого обличчя, як правило, є товариськими добряками. За їх миролюбність і чарівність у них багато друзів. Але такі люди часто потребують лідера, який їх буде стимулювати і підштовхувати до дій. До речі, вважається, що серед круглолицих людей найбільше щасливчиків.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини