Головна Здоров'я Названо ознаки того, що печія ризикує перетворитися на рак

Названо ознаки того, що печія ризикує перетворитися на рак

by admin

Люди, які страждають від печії, мають більш високу схильність до деяких видів онкології, включаючи рак стравоходу. Лікар Джеймс Іст з Клініки Мейо в Лондоні розповів, коли почуття дискомфорту та печіння у верхній частині живота є тривожним симптомом.

Фахівець звернув увагу, що при хронічному подразненні стравоходу можуть відбуватися зміни, що підвищують ймовірність розвитку раку. У деяких випадках стан поступово прогресує до серйознішої форми рефлюксу, відомої також як ГЕРХ.

У такому разі хвороба може провокувати небажані процеси у тканинах, що вистилають нижній відділ стравоходу. Тим, хто стурбований кислотним рефлюксом, Іст рекомендує звернутися до лікаря та дізнатися, які прояви здатні вказувати на погіршення стану. Серед можливих симптомів він виділив проблеми з ковтанням, больові відчуття у грудях, відчуття печіння, порушення травлення та печію.

Крім того, консультація не завадить, коли людина сильно кашляє, починає хрипіти, у неї виникають болі у горлі та інфекції в носових пазухах.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини