Головна Здоров'я Лікарі назвали чотири ознаки на обличчі, які свідчать про порушення роботи печінки

Лікарі назвали чотири ознаки на обличчі, які свідчать про порушення роботи печінки

by admin

Фахівці розповіли про чотири ознаки на обличчі, що сигналізують про проблеми з печінкою. Рекомендується звертати увагу на темні кола, жовті очі, а також носова кровотеча.

Причиною виникнення темних кіл під очима може бути не тільки хронічний недосип. Якщо у людини все нормально з режимом сну, але присутній даний ознака, то це сигнал про проблеми зі здоров’ям. Хвороба печінки може проявлятися і у вигляді пігментних плям, тьмяного кольору обличчя, сухості шкіри.

Жовтизна склер часто буває при наявності ураження даного органу або проблем з жовчовивідними шляхами. У людини жовтіють шкірні покриви і навіть слизові оболонки. Ці ознаки дуже небезпечні, тому при їх виникненні рекомендується пройти консультацію у лікаря.

Якщо відсутня травма носа, але кровотеча з’являється дуже часто, то важливо звернути на це увагу. Про проблеми з печінкою може свідчити кровоточивість ясен. У важких випадках у пацієнта виникає несподіване шлунково-кишкова кровотеча.

Виникнення “судинних зірочок” на обличчі і тілі – це сигнал про проблеми з печінкою. При цьому недугу часто відбувається розширення капілярів на спині, плечах, грудях, щоках і крилах носа.

Джерело dailynews.kyiv.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини