Головна Рецепти Технологія приготування голубців для подачі на святковий стіл

Технологія приготування голубців для подачі на святковий стіл

by admin

Голубці давно стали традиційною стравою не лише на повсякденному столі, але й на святковому. Вони мають попит, тож швидко розлітаються по тарілках задоволених гостей.

Технологія приготування

Страва класична та традиційна, а суперечки щодо технології приготування досі є. Досвідчені кулінари кажуть, що заготовку потрібно спочатку злегка обсмажити на сковороді з маслом на великому вогні. Завдяки цьому цукор з капустяного листя краще виділиться та зробить страву смачнішою. Та й сама капуста стане апетитнішою та хрумкою.

Голубці обсмажують з двох сторін. Потім переходять до етапу варіння в каструлі. І на цьому етапі варто дійсно дотримуватися певних правил.

Потрібно змішати разом томатну пасту, бульйон та сметану. Сумішшю заливають голубці. Страву готують протягом 30 хвилин до повної готовності. В результаті все вийде смачне, ароматне та хрумке.

Такі голубці не затримаються на тарілках. Вони швидко будуть розібрані гостями. Звичайно, така смакота завжди буде мати попит.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини