Головна Здоров'я Фармацевт назвав три природні продукти, які запобігають розвитку гіпертонії

Фармацевт назвав три природні продукти, які запобігають розвитку гіпертонії

by admin

Вчений-фармацевт і глава відділу рецептур з компанії Super Botanic Кай Алі назвав три продукти, що запобігають розвитку гіпертонії. Дане захворювання вважають “тихим вбивцею”, в ряді випадків мова може йти про загрозу ранньої смерті.

Люди часом не знають, що знаходяться в групі ризику. Чоловікам і жінкам слід підтримувати своє здоров’я, в тому числі дотримуючись певних дієт. Спеціаліст вважає, що необхідно включити в щоденний раціон добавки, які допоможуть не допускати скачки кров’яного тиску.


Куркума, що володіє протизапальною дією, вкрай корисна. Куркумін в її складі є сильним антиоксидантом. Проведені дослідження показали, що куркума знижує кров’яний тиск, при цьому зменшується запалення кровоносних судин. Поліпшуються показники згортання крові, знижується рівень холестерину.

Шафран має антиоксидантні властивості і допомагає підтримувати здоровими артерії кровоносної системи. Перед вживанням названих добавок слід проконсультуватися з лікарями. Фахівець радить також зменшити вживання солі. Необхідно дотримуватися збалансованого харчування з низьким вмістом жирів, що забезпечить підтримку нормальної ваги.

Джерело useti.org.ua



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини