Головна Lifestyle Підживлення для огірків, від якого вони будуть плодоносити відрами

Підживлення для огірків, від якого вони будуть плодоносити відрами

by admin

Сезон огірків зовсім скоро буде розпочато. Отже, потрібно приготуватися до вирощування та підживлення. І сьогодні поговоримо саме про добрива для огірків. Магазинна хімія завжди є у доступі, але часто городники хочуть використовувати натуральні засоби. Екологічний підхід до вирощування.

Вирощування у відкритому ґрунті

Дріжджі використовують практично для всіх городніх культур. Зокрема, для огірків. До речі, цим способом можна підживлювати не лише при вирощуванні у відкритому ґрунті, але й в теплиці. Після внесення дріжджового розчину буквально за тиждень рослина починає жити зовсім іншим життям. Добриво засвоюється в доступній формі, тому ефект швидкий.

Розчин приготувати можна як з пресованих, так і з пакетних сухих дріжджів. Потрібно дотримуватися пропорцій. На 100 г пресованих дріжджів треба 100 г цукру на 7 теплої води. Дайте розчину постояти 3 години та долийте 3 л води. Тепер ним можна поливати огірки.


Якщо ви використовуєте сухі дріжджі, тоді вам знадобиться 12 г розвести у 5 л теплої води. Додайте 0,5 склянки цукру. Залиште на 5 днів настоюватися. Потім утворений розчин треба буде розвести водою. На 1 склянку дріжджової суміші 10 л води. Поливають по 1 л на кущ.

Нехай ваші огірки ростуть великі та хрумкими. Збирайте врожай відрами. Дріжджове підживлення допоможе досягти цієї мети.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини