Головна Здоров'я Дієтологи назвали комбінації продуктів, які допомагають схуднути

Дієтологи назвали комбінації продуктів, які допомагають схуднути

by admin

Дієтологи перерахували поєднання продуктів, вживаючи які простіше худнути. Прості комбінації допоможуть перекушувати смачно і з користю для здоров’я.

Клітковина в комбінації з білком допомагає знизити рівень цукру в крові разом з рівнем гормону голоду, стверджує дієтолог Кайлі Іванір. Це дозволить спалювати жир між прийомами їжі.

Нарізати заморожений банан і з’їсти його з арахісовою пастою, пропонує дієтолог Джинан Банна. Так можна отримати клітковину, білки і насичені жири. Також можна з’їсти целюлозні крекери, але бажано не більше п’яти штук за раз, в поєднанні з сиром.

Ліссі Лакатос і Теммі Лакатос Шамс – дієтологи, які розробили авторську програму, спрямовану на перетворення фігури, радять з’їсти яблуко з фісташками.

Це ще один спосіб отримати рослинний білок і клітковину, але бажано дотримуватися норми, близько 30 горіхів за раз. Ще сестри Лакатос поділилися простим, але робочим рецептом: в грецький йогурт можна додати м’яту, корицю і побільше різноманітних ягід. В останніх мало цукру, але вони досить солодкі, щоб вгамувати потребу в солодких ласощах.

Джерело lady.kyiv.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини