Головна Шоу-бізнес Зовсім не схожа на Джей Ло: деталі нових стосунків Бена Аффлека з Кік Кеннеді

Зовсім не схожа на Джей Ло: деталі нових стосунків Бена Аффлека з Кік Кеннеді

by admin

За словами друзів, Кік абсолютно байдуже, що думає Дженніфер Лопес щодо їхніх стосунків. Вони стверджують, що під час шлюбу Бена між ними не було інтрижки.

36-річна Кетлін «Кік» Кеннеді, з якою зовсім недавно помітили майже вільного 52-річного актора Бена Аффлека, — не новачок у його житті. До того як гучно возз’єднатися з Дженніфер Лопес, він зустрічався з представницею однієї з найвідоміших американських сімей, пише Daily Mail з посиланням на свої джерела.

Донька Роберта Ф. Кеннеді-молодшого та оскароносна голлівудська знаменитість, за словами інсайдерів, «насолоджуються часом», проте Кік поки що жодним чином не афішує цих стосунків, аби її не вважали коханкою та розлучницею.

«У Бена і Кік був роман, перш ніж він знову зійшовся з Джей Ло. Вони зустрілися, тому що Бен із Бостона, а коли живеш у Бостоні, сім’я Кеннеді — це королівська сім’я. Тому, коли він почав тусуватися з Кік, він справді думав, що потрапив у сім’ю Кеннеді. Але вона була занадто молода і не готова до чогось серйозного», — розповів журналістам інформатор.

За його словами, коли Бен знову возз’єднався з Дженніфер, роману на стороні у нього не було.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини