Головна Шоу-бізнес Зйомки нової частини «Щоденника Бріджит Джонс» призупинили через серйозну травму актора

Зйомки нової частини «Щоденника Бріджит Джонс» призупинили через серйозну травму актора

by admin

Ім’я постраждалого актора не уточнюється. Лікарі діагностували в нього (або в неї) перелом кістки, і тепер команда фільму змушена чекати на одужання зірки.

Роботу над четвертою частиною «Щоденника Бріджит Джонс: Не тямитися від хлопчиська» було вимушено призупинено після того, як один із важливих акторів отримав за поїздами знімального майданчика серйозну травму і потрапив у лікарню, де лікарі діагностували перелом, пише The Sun.

І хоча ім’я зірки не називається, інцидент призвів до того, що без нього продюсери не можуть продовжувати зйомки і змушені чекати на його одужання.

Останніми тижнями зйомки фільму «Не тямитися від хлопчиська» йшли повним ходом, і Рене Зеллвегер неодноразово бачили на знімальних майданчиках у Лондоні.

«Це повна катастрофа. Все це було дуже руйнівно для всього акторського складу і всіх працьовитих співробітників, які були готові до роботи. Вони повинні були знімати деякі з найважливіших сцен фільму, а потім зазнали невдачі через дійсно прикрий нещасний випадок. Зйомки сцен можуть початися не раніше липня, тому графік сильно постраждав. У них тісне вікно, особливо з урахуванням того, що їм доводиться працювати із завантаженими щоденниками зірок першої величини», — заявила команда фільму.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини