Головна Шоу-бізнес Зірка «Гри престолів» пояснив провал фінального сезону серіалу

Зірка «Гри престолів» пояснив провал фінального сезону серіалу

by admin

Фінальний епізод «Гри престолів» вийшов 5 років тому, однак суперечки щодо нього не стихають і досі.

Річ у тім, що на момент знімань останніх двох сезонів, серіал вже вийшов за події оригінального роману Джорджа Мартіна, тож шоуранери залишились без вихідного матеріалу і намагались власноруч завершити низку сюжетних ліній (деякі зрештою були вщент розкритиковані глядачами). Про це пише ITC.

Наразі у фінального епізоду — найнижча оцінка в історії шоу, з якою може конкурувати хіба що завершення другого сезону «Дому дракона».

У новому інтерв’ю виконавець ролі Джона Сноу, Кіт Гарінгтон, визнав, що творці у завершенні припустилися помилки й дуже поспішили, однак все це сталося «через велику втому».

«Ми були до біса втомлені й не могли вже продовжувати. Розумію, що деякі люди вважають, що ми поспішили, і можу з ними погодитися. Але не впевнений, що була якась альтернатива. Дивлюсь на себе в останньому сезоні, і бачу який виснажений», — сказав актор.

Гарінгтон додав, що кожен має право на свою думку щодо суперечливого фіналу «Гри престолів».

«Думаю, що були допущені помилки в історії, можливо, під кінець. Кілька цікавих варіантів, на жаль, не спрацювали», — додав він.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини