Головна Шоу-бізнес Єва Лонгорія ледь уникла конфузу з сукнею (фото)

Єва Лонгорія ледь уникла конфузу з сукнею (фото)

by admin

У понеділок в Марбельї під час зйомок на вулиці Єва Лонгорія була помічена в облягаючій сукні-міді з глибоким квадратним вирізом та бретельками. 49-річна зірка «Відчайдушних домогосподарок» виглядала приголомшливо.

Актриса легким підтюпцем бігла вулицею, коли їй знадобилася допомога з бретелькою сукні, яка почала спадати. Єва з деяким занепокоєнням підтримувала її, а дизайнер намагався виправити ситуацію.

Це сталося за кілька годин після того, як на червоній доріжці фотосесії благодійного вечора Global Gift у неділю у Єви вже стався неприємний інцидент із вбранням. Тоді вона з’явилася в ефектній червоній атласній сукні з вирізами на грудях, шиї і животі.

Під час позування фотографам поруч із Вікі Мартін Беррокаль у Єви, схоже, виникла проблема із сукнею. Вікі допомогла подрузі виправити вбрання, перш ніж вони знову були готові позувати. Після цього дві красуні весело сміялися перед камерами.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини