Головна Шоу-бізнес Як Орландо Блум допоміг принцу Гаррі?

Як Орландо Блум допоміг принцу Гаррі?

by admin

Орландо Блум і Кеті Перрі живуть всього за два кроки від особняка принца Гаррі та Меган у Монтесіто, штат Каліфорнія. Незважаючи на зірковий статус, пари знайшли час, щоби стати друзями.

У відвертій розмові з американським ведучим подкасту, Даксом Шепардом, герцог Сассекський розповів, що Орландо зв’язався з ним, щоб попередити про фотографа, який нишпорив по окрузі у пошуках сенсаційних знімків.

Гаррі висловив подяку за те, що в нього є сусіди, готові приглянути за ним, Меган та їхніми дітьми.

Описуючи витончені методи папараці, Гаррі розповів:

«Два дні тому Орландо Блум надіслав мені повідомлення, тому що він живе неподалік, і ми підтримуємо зв’язок через папараці».

«Він надіслав мені фотографію, яку зробила його охорона. На ній був хлопець з довгим волоссям у шапці, з навушниками та величезною камерою, що лежить у кузові його позашляховика з тонованим склом».

«За кермом сиділа жінка, яка показувала знак світу, щоб відвернути увагу, а він лежав у кузові та фотографував їх з дитиною. Це взагалі нормально, як це допустимо?»




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини