Головна Шоу-бізнес Ведуча Онуфрійчук в купальнику влаштувала ніжну фотосесію з новонародженим сином на пляжі

Ведуча Онуфрійчук в купальнику влаштувала ніжну фотосесію з новонародженим сином на пляжі

by admin

Ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук поділилась ніжними кадрами з сином Адамом та чоловіком Алмазом, які зробила під час відпочинку в Італії.

На фото, опублікованих в Instagram, жінка показалась у купальнику. Малюк був одягнений у смугасте боді та дитячі окуляри.

«Наша перша подорож з сімʼєю у новому складі. Чесно кажучи, я довгенько наважувалася на цю поїздку і хвилювалась. У мене були сумніви, чи не зарано летіти кудись з двомісячною дитиною. Тим паче, серед наших друзів і знайомих більшість ділилися досвідом, що починали літати з дітками, коли їм виповнювалося хоча б півроку. Ще за декілька тижнів до поїздки я почала прокручувати в голові, що нам треба взяти з собою для сина і для мене. У висновку, взяла те, що дійсно потрібно було і ще купу всього «провсяк випадок», що нам геть не знадобилось», — написала Іванна.

Додала, що їхня перша сімейна подорож у новому складі пройша легко.

«У літаку синочок спокійно спав, капризувати почав лиш у трансфері до готелю. Сонечко і море переносив добре. У мене позитивні враження від цієї поїздки, бо це зміна атмосфери. А для мами, яка 24/7 з немовлям, зміна картинки вже багато дає… До речі, багато хто не розуміє сенсу брати таких маленьких діток з собою у поїздки і робити для них стрес через переїзди та зміну клімату. Мовляв, вони все одно нічого не розуміють і не запамʼятають. Та я з цим не погоджуюсь. Так, синочок не буде памʼятати цю поїздку, але її запамʼятали і зафіксували ми. Для нашої сімʼї це емоційна подія і новий досвід», — підсумувала знаменитість.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини