Головна Шоу-бізнес Тарас Цимбалюк прокоментував скандал навколо вечірки з російською музикою

Тарас Цимбалюк прокоментував скандал навколо вечірки з російською музикою

by admin

Український актор Тарас Цимбалюк прокоментував скандал навколо його вечірки з дівчиною Світланою Готочкіною і блогеркою Анною Алхім під російську музику.

У своєму Instagram зірка кіно зазначив, що визнає свою помилку.

«Привіт. Всі вже прокляли мене? Всі побажали смерті мені і моїм близьким? Те, що публічна людина зʼявляється у соцпросторі і по фону вмикають ворожу музику — це пройб. Це мій грубий проб. Я це визнаю і не збираюсь зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватись і списувати на те, що і хто вмикав. Пройб — є прой*б. І він тільки мій», — написав чоловік.

Додав, що «люди та війна — штука загострююча і жорстока».

«В першу чергу тому, що соціум, практично цього не усвідомлюючи, обернувся на звірів-радикалів, котрі готові одне одного загризти при першій можливості. Я дав вперше таку можливість і це одразу стало рушійною течією. Але, власне, не треба мені забувати, що крім волонтерства і виробництва українських фільмів та серіалів, я — публічна людина, котра завше під лупою. І тут варто зробити висновки не тільки мені. На своєму прикладі хочу попросити українців з аудиторією бути пильними. Усвідомте, за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки і вас з величезною радістю змішають з гівном», — зазначив Цимбалюк.

В кінці публікації артист подякував друзяв і близьким за підтримку.

Нагадаємо, Цимбалюк влаштував вечірку в компанії Готочкіної та блогерки Анни Алхім. Знаменитість опублікував відео, на якому вони слухали пісні російських та білоруських виконавців. Мова йде про Земфіру, гурт «Леприконсы» та Сергія Мазаєва. Прихильники розкритикували Тараса й зазначили, що не розуміють його поведінки, адже раніше він був патріотом.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини