Головна Шоу-бізнес Тарас Цимбалюк про те, чому не поспішає одружуватися, роздільний бюджет із коханою та провину за те, що не воює

Тарас Цимбалюк про те, чому не поспішає одружуватися, роздільний бюджет із коханою та провину за те, що не воює

by admin

Актор Тарас Цимбалюк відверто розповів, чому не поспішає робити пропозицію своїй дівчині, бізнесвумен Світлані Готочкіній, хто з них заробляє більше, та чи відчуває провину за те, що не воює.

За словами Цимбалюка, він точно не знає, хто у їхній парі з Готочкіною заробляє більше. Однак зізнається, що, ймовірно, більший прибуток має саме його кохана.

«Ну, мабуть заробляє (більше, — ред.). Мені важко сказати, бо ми на цю тему не розмовляємо. Точно не знаю. Я навіть сам не знаю скільки грошей у мене, якщо чесно. Я тільки зараз хочу щось почати рахувати. Але я так скажу: Світлана працює сезонно, вона продає свої куртки там десь колись. Ресторанний бізнес взагалі, наскільки я знаю, трошки більше, ніж нуль. Але, скажу, у мене був період розчарування, коли почалася війна у мене акторство та гроші просто відпали. Коли в мене з’явилася Світлана, то у мене відновився процес заробітку», — сказав актор в інтерв’ю Аліні Шаманській.

Кохана Тараса — бізнесвумен. Вона має ресторанний бізнес та продає верхній одяг.

Також він зазначив, що у них зі Світланою немає спільного бюджету.

«Мені так комфортно. Але це не означає, що коли ми заходимо у «Сільпо», там продукти на 8 тисяч, а я роблю вигляд, чекаю, щоб Свєта заплатила. Звичайно ні. Я маю платити за ресторани, за їжу, за поїздки, машину заправити. Але вона заробляє свої гроші. Не дзвонить мені там з салону, щоб я заплатив», — додав він.

Також Тарас зізнався, чому не поспішає робити коханій пропозицію руки та серця.

Тарас не поспішає з пропозицією, бо є важливіші цілі для пари.

«Ну по-перше, я зараз по баблу не потягну те весілля, яке я хочу. По-друге, я хочу, аби у нас було спільне житло, якесь класне. Ці речі на першому місці», — зазначив Цимбалюк.

Зі слів актора, у нього є почуття провини за те, що він не служить у ЗСУ.

«Я дуже вдячний людям, які служать у ЗСУ. Я на початку війни неоднозначно реагував, на те, що пишуть люди (йдеться про питання, щодо служби у ЗСУ, — ред.). От ми приїжджаємо з благодійними виставами у Дніпро, наприклад, де були якісь «прильоти». І люди дякують, що ми приїхали з «Кайдашевою сім’єю». Вони поржали, перезавантажилися, а гроші, які ми зібрали — віддали військовим. Це хтось має робити, але не всі це розуміють. Але є люди, які впевнені, що всі чоловіки, які є в Україні мають піти воювати. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо так дійсно станеться. Але так, у мене є почуття провини», — додав Тарас.

Тарас каже, що навчився не зважати на хейт людей, які пишуть йому про службу в ЗСУ.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини