Головна Шоу-бізнес Стало відомо, як Селін Діон відреагувала на «зневагу» Тейлор Свіфт на «Греммі»

Стало відомо, як Селін Діон відреагувала на «зневагу» Тейлор Свіфт на «Греммі»

by admin

Доволі рідкісну появу хворої зірки супроводив скандал у мережі. Глядачі церемонії звинуватили Тейлор Свіфт у зневажливому ставленні до Селін Діон.

55-річна канадська співачка Селін Діон зробила сенсаційну появу на церемонії «Греммі-2024», і її не збентежила «зневага» Тейлор Свіфт, 34. Про це пише Page Six.

Діон бореться із синдромом ригідної людини, рідкісним і невиліковним неврологічним розладом, який ускладнює ходьбу та заважає їй співати так, як вона «звикла».

Напередодні зірка сцени несподівано з’явилася на церемонії «Греммі-2024» у Лос-Анджелесі. Вона вручила історичну нагороду Тейлор Свіфт за найкращий альбом року — «Midnights». Це четверта відзнака для співачки, тому вона увійшла в історію.

І попри нібито зневажливе ставлення переможниці, один музикант сказав, що Селін Діон досягла того, чого хотіла — показати всім, що вона повернулася. Тейлор Свіфт тим часом, отримавши свою четверту статуетку, одразу відвернулася від канадської знаменитості, через що в мережі її звинуватили у зневазі. Також пригадали, як Адель у 2017 році обійняла Діон на сцені.

«Я не думаю, що Селін це хвилювало, і вони потім розмовляли за лаштунками. Але Селін була просто люб’язною та щасливою бути там», – розповідає інсайдер.

«У неї бувають хороші дні і погані… це болісна хвороба, але це не смертний вирок», — додає джерело.

На сцену Селін Діон супроводжував її 23-річний син Рене-Чарль Анжеліл.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини