Головна Шоу-бізнес Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя

Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя

by admin

Alyosha змогла краще зрозуміти, чого вона хоче і які цілі має, після того, як почала жити в США. Таким одкровенням поділилася співачка зі своїми підписниками.

Якийсь час співачка Alyosha з трьома дітьми мешкала за кордоном. Задля безпеки дружина Тараса Тополі вивезла доньку та двох синів до Сполучених Штатів. Утім, минулого року співачка повернулася в Україну. наразі вона продовжує працювати, готує нові концерти та перебуває “у пошуках себе”.

“Вивчати, приймати себе, себе в Природі — праця і мета усього життя. Бути в єднанні з часом і простором — справжнє мистецтво. Хто ти зараз, ким хочеш бути, ким можеш стати?” — написала співачка на своїй сторінці в Instgram.

Саме такий підпис розмістила співачка під світлиною з нової фотосесії. На фото 38-річна дружина Тараса Тополі в закритій бежевій сукні вільного крою. Колір одягу зливається з кольором волосся співачки, а складки сукні гармонують з хвилястими пасмами. Світлина справді справляє враження пошуку балансу.

Напевне, така фотографічно-словесна медитація для Alyosha — це один зі способів медитації, відпочинку після роботи та можливість для пошуку сил перед новими завданнями, адже їх вистачає. Наприклад, на кінець місяця співачка планує благодійний концерт.

Подію організовують разом з фондом “СВОЇ”, який опікується внутрішніми переселенцями з тяжкими діагнозами, паліативними хворими та допомагає лікарням.

Саме у цьому — родині, творчості, пошуку себе та допомозі іншим — співачка і вбачає свою мету. А знайшла себе Alyosha саме в Україні.

Хоч виконавиця і прожила в Америці півтора року, вона не відчувала там себе “у своїй тарілці”. Співачка неодноразово наголошувала, що рішення про тимчасовий переїзд ухвалила лише заради дітей.

“США — це не моє. Особисто для мене життя в Штатах було депресивним”, — зізналася дружина Тараса Тополі в одному з інтерв’ю.

Тому, коли на Батьківщині стало безпечніше, Alyosha без вагань повернулася.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини